Založ si blog

Pán Robert Kaliňák, klamete, na začiatku nebolo slovo sviňa, ale slovo SMER.

A tak pán Robert Kaliňák pocítil nutkanie vysvetliť nám, čo bolo na počiatku toho, že Slovensko………je ponorené v nenávisti, v konšpiráciách, v bipolárnom videní sveta, v rôznych paranoických scenároch a prišiel k záveru, že počiatku bola veta zverejnená v denníku SME, že tí, ktorí nebudú zaočkovaní, by mali kričať ako svine na bitúnku.

Tak sa dajme do vysvetľovania, čo bolo na začiatku toho, že naša spoločnosť je rozdelená, až fragmentalizovaná na nezmieriteľné tábory, že si ničíme nielen príbuzenské vzťahy, ale aj desaťročiami udržiavané sociálne väzby.

Po parlamentných voľbách v roku 1998, ktoré síce vyhral Vladimír Mečiar, ale nedokázal zostaviť vládu, nesadlo si v bielej slonovinovej veži trinásť sionských mudrcov, aby udalosti manipulovali v náš neprospech, ale bolo to zrejme niekoľko slovenských oligarchov, ktorí sa niekde stretli, možno na 10, poschodí hotela Tree by Hilton, aby odstránili prekážku, ktorá ich začala deliť od toho, aby im verejné zdroje znova mohli slúžiť ako bankomat.

Správne pochopili, že Vladimír Mečiar ako vodcovský typ má už svojich päť minút slávy za sebou a smerovania ľudského stáda na Slovensku sa musí ujať niekto iný. Voľba logicky padla na mladého komunistu Roberta Fica, každý z nich vybral z vrecka tučný obnos bankoviek a pod zástierkou politickej strany Smer, bola založená takmer dokonalá oligarchicko-korupčno-klientelistická organizácia Smer. Kapitolou samou o sebe bol Robert Fico, v hodnotových orientáciách mimoriadne kreatívny, ktorý napriek tomu, že dušou zostal komunista, v priebehu rokov bol tým, čím bolo treba aby bol – sociálnym demokratom, strednou cestou, občas sa cynicky chytil nacionalizmu, ochrancom kresťanských hodnôt, až po fašizoidné črty tohto politického chameleóna. Skutočnou spoločnou črtou Roberta Fica a jeho stvoriteľov bol veľký emocionálny vzťah k peniazom.

Nie je úplne ľahké kedy, ale myslím si, že tejto podarenej partičke došlo po roku 2010, že na udržanie moci nepostačí plošne korumpovať svojich voličov sociálnymi balíkmi, na ktoré si samozrejme museli na finančných trhoch požičať a tým zadlžovali naše deti ( nie tie svoje, tie sú dávno za vodou ) , ale potrebujú niečo viac, nejaký moderný trend a inšpiráciu nemuseli chodiť ďaleko, stačilo navštíviť Budapešť, kde ich Viktor Veľký neprivítal nevraživým pohľadom, ani päsťou do žalúdka, ale poskytnutím potrebných lekcií, ako premeniť liberálnu demokraciu na autoritatívny štát. Aby aj na Slovensku mohla evolúcia poskočiť tak, ako v Maďarsku , bolo potrebné spoločnosť rozoštvať na dva nezmieriteľné tábory, podľa hesla, že všetkých voličov neoslovíš a osloviť a presvedčiť ( vlastne oklamať ) tú svoju, je istou cestou k víťazstvu v parlamentných voľbách. Ficovi padlo vhod aj to, že v roku 2010 začali Rusi rozosievať na Slovensku semienka dezinformácií. Teda viac ako dvadsať rokov skupina smeráckych štátnych úradníkov spoločne so skupinou oligarchov, fungujúce na tvorbe nelegálneho zisku, systematicky rozoštvávajú spoločnosť. Hlas zdravého rozumu označujú za elitárstvo kaviarenských povaľačov, pani prezidentka bola označovaná verejne za americkú k…u, poslanci hlasujúci za obrannú zmluvu s USA za vlastizradcov a aby sa na ich ich vlastizradu nezabudlo, bol na billboardoch zverejnený ich menoslov s adresami ich trvalých bydlísk. Od smeráckeho politika sme sa dozvedeli, že je potrebné rezať a rúbať do hlavy Michala Šimečku, že každý, kto má odlišný názor od toho, aký je názor Roberta Fica dnes ( bolo to problematické sledovať, lebo včera bol pravdepodobne iný ) bol proste vlastizradca, sorosovec. Vzájomná nenávisť otriasala Slovenskom a po covidovej pandémii a genocíde Ruska na Ukrajine, ktoré využili ukážkovo k šíreniu ďalšej nenávisti, sa začala otcom smerákom vymykať z rúk a bolo len otázku času kedy a kde sa preleje, pretože verbálna nenávisť je len predzvesťou nenávisti fyzickej.

Časom si smerácka zbojnícka družina musela poopraviť svoje presvedčenie, že rozoštvávanie spoločnosti a následné rozdeľovanie koristi zvládne sama a záujemcovia sa prihlásili v zapätí, boli to chasníci z kandidátky SNS, ktorí si vybrali namiesto váľania sa na gauči zarábanie peňazí na úkor daňových poplatníkov, pretože aj ich deti chcú nosiť značkové handry a mať napálené sluchatká na ušiach. Týmto YouTuberom bolo jasné, že Fico ich matematicky potrebuje a keďže zdieľajú rovnaké „hodnoty“ je ľahké držať basu, súhlasne prikyvovať a posielať liberálov a homosexuálov za veľkú mláku, budú vítanou súčasťou zbojníckej komunity. Vďačne sa stali pevnou súčasťou zlodejskej komunity. Za takúto exotiku v politike sme stáli asi rovnako, ako o exotickú mešitu za rodinným domom v záhrade.

Po príchode týchto politických kentaurov s vyvaleným pupkom do zákonodarného zboru a následne do exekutívy som si musel svoj názor, že to bude zlé poopraviť, na – je to tragické. Neprekvapilo by ma, keby títo huliaci v parlamente začali prdieť, grgať a ťahať holuby z nosa, veď ak môžu úmyselne vydychovať dym z cigary na zelenú rastlinku, či varovať nás pred otravou kyslíka …… Nikdy som ani nepochopil tie kecy o vlastenectve od človeka, ktorý je schopný ujsť z miesta dopravnej nehody, či potácať sa ožratý po čerpacích staniciach a napádať tam verbálne a fyzicky zákazníkov, bozkávať vojenské výložky, či vypisovať Kočnerovej volavke ( zvíjal som sa ako živnostník pri podaní daňového priznania, aby som nepoužil iný výraz ) – bozkávam vás všade.

Takže pán Kaliňák, na počiatku nebolo slovo sviňa napísané v denníku Sme, ale pri pátraní sa ani nepotrebujeme vrátiť o tisíc rokov späť, do doby keď žil kronikár Kosmas, úplne nám postačí vrátiť sa do roku 1999, kedy vznikla politicko- obchodná spoločnosť SMER s unikátnym špecifikom – celé jej snaženie smeruje k vytvorenie nelegálnych ziskov. Aby tento dôvod mohol pretrvať naveky, bolo potrebné doslova zničiť ( neskôr s pomocou Youtuberov, tiktokáčov a rôznych ďalších dezinformátorov ) pokoj v spoločnosti, štvať ľudí proti sebe, rozosievať nenávisť, žlč, zlo tak, aby ste mohli polovicu spoločnosti ovládať. Vy ste prví nakreslili voličovi svet v bipolárnych pojmoch , vami ako absolútneho dobra, svetla a rozkvetu a vašich politických oponentov ako absolútneho zla, temnoty a úpadku. Vy v skutočnosti nechcete a ani nemôžete chcieť zmierenie, pretože ste dosiahli to, že váš volič vás volí nie hlavou, ale hnevom, nenávisťou a závisťou, teda tým, čím ho dvadsať rokov kŕmite.

Teraz po atentáte na Roberta Fica nám chcete zakázať sa kriticky vyjadrovať k vašim zbojstvám, k tomu, že nám beriete slobodu, neumožňujete zhromažďovať sa, že likvidujete demokraciu, chcete nám dávať drakonické pokuty, či hrozíte áreštom. Ak sa spoliehate na to, že sme tak dostrašení, že toto vaše svinstvo skončí našim rezignovaným mávnutím rukou, mýlite sa…….

Robo nič nepochopil a je plný zlosti, nenávisti a pomstychtivosti

06.06.2024

Chce to hotový zázrak, aby sa politik postavil pred kameru a chrlil nenávisť a konšpirácie po tom, čo ho len pred troma týždňami postrelil nahnevaný dôchodca. Nie, môj drahý, v Handlovej nestrieľal aktivista opozície. Ten človek sa príliš motal okolo neoľudákov a putinofilov, aby si mohol čo i len teoretizovať o jeho príslušnosti [...]

„Pán Fico, Slovensko je súčasťou Západu ako člen NATO a Európskej únie.“

03.03.2024

Celý prihovor Veľvyslanca Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska na Slovensku Mr.Nigel Baker a nižšie: Mr. Baker včera rázne svojim prejavom zverejnenom ako na Facebook tak aj na Instagram, odmietol tvrdenia Roberta Fica o tom, že Západ nemá záujem o mier na Ukrajine. „Je to jednoducho nepravdivé“. „Slovensko nie je pozorovateľ, ani [...]

Malý národ, krčiaci sa v strede Európy pod horami sa zľakol slobody a zvolil si komunisticko-ľudácku minulosť

03.03.2024

Môže byť dôvodom toho, že si už tridsať rokov rokov volíme iliberálnu nacionálno-autoritatívno-oligarchickú demokraciu v podobe Vladimíra Mečiara, či jeho klonu Roberta Fica to, že samotný liberalizmus svojim dôrazom na dodržiavanie ľudských práv a občianskych slobôd vytvoril miesto pod slnkom aj pre hore spomenutý extrém ? Ukryť sa za všeobecnú krízu liberálnej [...]

Jaroslav Halajčík

Chcem ísť domov, prosí Slovák, ktorý bojoval s Rusmi proti Ukrajine. Jaroslav Halajčík alias Jurislav D.?

28.06.2024 08:00

Sú Jurislav D. a Jaroslav H. totožné osoby alebo Ukrajinci zajali už dvoch Slovákov, ktorí bojovali na strane Ruska?

biden, trump

Prvá debata: Neistý Biden a Trump šíriaci klamstvá. Pri veku si predhadzovali testy

28.06.2024 07:04, aktualizované: 07:59

"Bol to ten druh vystúpenia, ktorého sa demokrati obávali," uvádza WSJ.

Texas, Uvalde, streľba

Hodinu neurobili nič. Šéfa zásahu na škole v Uvalde, kde zomrelo 19 detí, obvinili

28.06.2024 06:46

Masová streľba na základnej škole v Uvalde sa odohrala 24. mája 2022.

trieda

Vysvedčenie dostane viac ako 730-tisíc žiakov základných a stredných škôl

28.06.2024 06:22

Od soboty sa pre školákov začínajú letné prázdniny.

nemezis

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 36466x
Priemerná čítanosť článkov: 3315x

Autor blogu

Kategórie