Založ si blog

Europoslancom sme vypláchli žalúdky hneď v prvý deň!

Chvália sa tí, ktorí majú morálne aj mentálne vypláchnuté mozgy.

Prišiel doktor Blaha, začína sa kúra – slová zo statusu svojho straníckeho euronováčika si zrejme až príliš vážne zobrala k srdcu staronová europoslankyňa Katarína Roth Neveďalová a okamžite začala „vyplachovať“.

Čakala by som, že po eurovoľbách budeme diskutovať o potrebách občanov, o návrate k zdravému rozumu, o prehodnotení niektorých rozhodnutí EÚ, aby sme vrátili späť dôveru a vypočuli volanie voličov.

Bohužiaľ sa Europarlament vo voľbách nepoučil a prvý bod na prvej plenárke mal názov “Potreba nepretržitej podpory Ukrajiny zo strany EÚ”. Dokonca dnes prijal Europarlament aj svoju prvú rezolúciu a táto nesie rovnaký názov. (Hlasovali sme proti).

Na moje veľké sklamanie sme teda nehovorili o ľuďoch, sociálnej politike, boju proti chudobe, ochrane pracovných miest, či o budúcnosti našich občanov, ale hovorili sme znova o vojne a zbraniach. …“ Toto je časť statusu Kataríny Roth Neveďalovej uverejneného 17. 7. 2024 na stránke Smer SSD v časti Aktuality. Celé jej vystúpenie si môžete pozrieť a vypočuť v tomto krátkom videu: https://www.facebook.com/1175048823812507/videos/1014217483729327

Výplach žalúdka ako sa na správnu smeráčku patrí a z ktorého boli všetci prítomní určite paf a poserinkaní až za ušami.

Výplach žalúdka emočne nabitý prázdnymi slovami a smeráckymi žvástami, alibizmom, pokrytectvom a hlavne cynizmom voči ruskou agresiou ťažko skúšanému ukrajinskému ľudu a aj voči všetkým občanom Slovenska vrátane ich nepoučiteľných voličov.

Výplach žalúdka, ktorý nemala urobiť v Europarlamente, ale hlavne vo svojej smeráckej centrále a aj celej koaličnej zberbe.   

Výplach žalúdka, ktorý by mal ich fan club konfrontovať s domácou realitou plnou „úprimného záujmu“ o občana, sociálnu politiku, boj proti chudobe, …  

V skutočnosti ale iba pravý opak – záujem o seba a „našich ľudí“.

… nekonečné novelizovanie novely Trestného zákona na ochranu seba a ich ľudí, ktoré chceli mať v suchu do konca minulého roka,

… nekompromisný záujem zlikvidovania ÚŠP,

… rafinované zvýšenie ministerských platov bez zvýšenia odvodov,

… tri mesiace hľadania bezbolestného ututlania banálnej dopravnej nehody normálneho ľudského príbehu nenormálne arogantného chrapúňa Danka,

… nezmyselné zriadenie ešte nezmyselnejšej komisie na dokázanie, že na Slovensku nebola žiadna inak celosvetovo zúriaca pandémia covid,

… príprava likvidácie RTVS a zriadenie STVR,

… lex atentát ako reakcia na udalosť, pri ktorej podľa ministra vnútra Matúša Šutaj Eštoka nikto nezlyhal a do dnešných dní za ňu okrem liberálno progresívnych slniečkárov nenesie nikto žiadnu osobnú, politickú, spoločenskú a ani morálnu zodpovednosť,

… a pokračovať by sa dalo určite ďalej.

Takže keď výplach žalúdka a neviem aká ďalšia „liečba“, tak nabudúce by to mali skúsiť radšej najskôr DOMA!!!

DOMA majú bordel a oni chcú vyplachovať žalúdky vo vyspelej a demokratickej Európe, kde funguje zdravotnítvo, školstvo, veda, výskum, polícia, súdnictvo, infraštruktúra, …, kde je iná životná úroveň, platy aj dôchodky, kde slová politická kultúra aj niečo znamenajú, kde ožratý politik nefúka po 15-tich hodinách ale na druhý deň už nie je politikom!

Je trápne, ak výplach žalúdkov robia tí, ktorí od začiatku ruskej agresie tliachajú o mieri ale reálne preň neurobili vôbec nič a keď mali možnosť na celoeurópskej úrovni aspoň hlasovať za prijatie rezolúcie na podporu Ukrajiny, tak do statusu na facebooku „hrdinsky“ napíšu – hlasovali sme proti!!! Presne tak isto ako ich domáci kolegovia v slovenskom parlamente, ktorí odmietli odsúdiť zbabelý útok na detskú nemocnicu v Kyjeve, lebo tam vraj nikto nebol a nikto to nevidel!!! Hnus, cynizmus, neľudskosť, morálny odpad!!! Sú podstatne horší a nebezpečnejší ako tí, ktorých oni pokrytecky nazývajú vojnoví štváči!

Je trápne, ak výplach žalúdkov robia tí, ktorým zrazu veľmi záleží na diskusii o ľuďoch, sociálnej politike, boji proti chudobe, … Čo také dôležité urobila pre blaho občanov počas celého minulého funkčného obdobia napr. táto vyplachovačka žalúdkov Katarína Roth Neveďalová alebo aj nahluchlá Monika Beňová, ktorá je už akýmsi smeráckym euroinventárom, keď im teraz tak veľmi chýba tých pár desiatok minút, ktoré  Europarlament venoval rezolúcii o Ukrajine?!

Je trápne, ak výplach žalúdkov robia tí, ktorí tam nič neznamenajú, ktorých už v minulom funkčnom období vyhodili z frakcie a teraz ich už ani do žiadnej nechcú a tým pádom sú iba zbytočným ale žiaľ draho plateným eurobalastom. Na rozdiel napr. od nimi tak nenávideného Progresívneho Slovenska, ktoré je nie len členom jednej z frakcií, ale opäť získalo aj post podpredsedu Európskeho parlamentu!

Je trápne, ak výplach žalúdka robia tí, predseda ktorých hovorí o rakovine a stavaní hrádze a ktorý sa v roku 2022 vyjadril, že najväčším vredom, ktorý v histórii Európskej únie vznikol, je Slovensko s gaunermi, ktorí stáli na čele vtedajšej vlády. To však ale ešte ani len netušil, akým vredom sa stane so super gaunermi jeho súčasnej koalície!

Vlastizradcovia. Fico, Pellegrini, Danko aj všetci, ktorí im slúžia!

28.08.2024

Dlho sme počúvali od Fica množstvo debilných rečí o Šimečkovi a jeho rodinkárstve. Takmer to vyzeralo na oveľa väčší problém než drahé potraviny, kolabujúce zdravotníctvo a vôbec kolabujúce úplne všetko v našej malej nešťastnej krajine. Na Slovensku chýba:– 10 000 zdravotných sestier,– okolo 1 500 pedagogickým zamestnancov, z [...]

Súdruh premiér Fico, čo za špinavú a zbabelú hru to hráte s našou krajinou a jej občanmi? To si naozaj myslíte, že sme komplet všetci padnutí na hlavu?

19.08.2024

Súdruh premiér Fico, prestaňte sa zahrávať s týmto národom. Prestaňte zbabelo manipulovať vašich naivných prívržencov. Začnite pracovať pre blaho tejto krajiny a jej všetkých občanov. O vás už je postarané, vaši falošní koaliční kamaráti vám predsa schválili doživotnú rentu aj ochranku. Tak makajte, lebo skladať na ňu sa vám budú všetci aktívne [...]

Čo bude poslednou kvapkou v pohári? Prepustenie z väzby a zvestovanie neviny bývalého špeciálneho prokurátora je hrubým nerešpektovaním súdneho rozhodnutia.

14.08.2024

Minister spravodlivosti svojím rozhodnutím o prepustení odsúdeného zločinca zneužil svoju právomoc, keď zasiahol do právoplatného výroku Najvyššieho súdu SR o vine bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika. Toho Dušana Kováčika, ktorý v roku 2017 do banky odniesol vložiť na svoj účet 200 tisíc eúr v igelitke s vedomím, že aj keď [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

nemezis

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 54291x
Priemerná čítanosť článkov: 3016x

Autor blogu

Kategórie