Založ si blog

Odmietam sa stotožniť s tým, že na Slovensku žije 3 tisíc ľudí hlúpejších ako Tomáš Taraba.

To, že Tomáš Taraba všade kde môže, na tlačovkách, na sociálnych sieťach primitívne útočí na politické hnutie PS ….

….je absolútne v poriadku. Ako inak môže primitív útočiť, len primitívne, pospája si nespojiteľné, pomieša jablká s hruškami, najnovšie aj s kravami a výsledok je, že za všetko zlé môže PSko. Predstavte si ten prúser, že by sa tento nácek vyjadroval o PSku kladne. To by bola pre toto politické hnutie hotová pohroma. Jeho útoky nemajú na preferencie PSka žiadny vplyv a ak áno tak, kladný, pretože tieto útoky sú tak úbohé, ako je úbohý sám nácek Taraba a ja verím, že po každom takomto ataku pár ľudí s čo i len priemerne chytrým mozgom hodí na Tarabu bobek. Mne sa už nechce znova a znova písať o nezmysloch, ktoré vyšli z papule tejto politickej fašistickej stoky o medveďovi, o lykožrútovi, o obnove lesa, o národných parkoch, o náletových drevinách, o trestných kódexoch, o verejnoprávnej televízii atď, atď. No nikto učený z neba nespadol, ale ak Taraba niekedy spadol, musel si riadne jebnúť hlavu. Napísal som o tom už množstvo blogov, ktoré keby som spočítal, mali prečítanosť niekoľko sto tisíc a ja verím, že som otvoril oči aspoň niekoľko desiatkam, možno stovkám čitateľov.

Potiaľto by bolo všetko v poriadku, pretože tento priblblý fanda plynových komôr sa už nezmení. Čo však nie je v poriadku je to, že pod každým takýmto fašistickým výgrckom na facebooku mu pristane cca 3 tisíc lajkov, palcov, či srdiečok. Ja rozumiem, že nie každý volič musí zdieľať hodnoty, ktoré ponúka liberalizmus, progresivizmus, nemusí každý milovať Rómov, homosexuálov, Židov, migrantov, veď keby nás chcel mať Boh rovnakými tak by nás tak stvoril. Stvoril nás ale rôznych, len pri Tarabovi to riadne odflákol. To naozaj tým lajkovačom nevadí, že Tarabove príspevky nie sú už len dnom primitivizmu, ale sú hlbinným vrtom do tohto dna ? Ja proste odmietam veriť, že na Slovensku žije 3 tisíc ľudí, ktorým sa to môže páčiť, teda hlúpejších ako je Taraba, alebo prinajmenej tak hlúpych. Dokonca som premýšľal nad tým , že napíšem pod vymyslenou identitou homofóbny, prípadne antiliberálny článok, aby mal Tarabov fanúšik možnosť porovnať úroveň tohto textu a primitívnu znôšku Tarabových nezmyslov a lží, ale nedá mi to.

Je možné vôbec niečo oceniť na Tarabovi ? Áno je to jeho autentickosť, je to nácek, má fašistické názory, v roku 2020 kandidoval na fašistickej kandidátke a aj keď sa k fašizmu nikdy verejne neprihlásil, nikdy, sa od neho ani nedištancoval . Nenosí síce gardistickú uniformu, ale slušivý oblek, môže si dovoliť tie najdrahšie, veď priviedol do smútku niekoľko firiem a to iste malo svoje finančné čaro. Gardistickú uniformu napustenú naftalínom má v almare od babičky a ak sa to vyplatí, tak sa do nej fešáčsky nahodí. U takého Fica o autentickosti nemôže byť ani reči, PSko a Šimečku špiní preto, lebo ho preferenčne ohrozuje, ak by ho preferenčne ohrozovala Strana priateľov piva, strieľal by svojimi červenými šípmi po tejto strane. A Andrej Danko ? Ten nemá ani páru, čo je obsahom slova liberalizmus, keď sa už po dlhej dobe toto zložité slovíčko naučil, škoda by ho bolo nepoužiť a pokiaľ možno v každej vete. A statočne bojovať proti nemu, no najprv zlikviduje všetky semafory, potom nočných zákazníkov čerpacích staníc a potom príde na rad liberalizmus a Brusel. Hneď potom, čo nám vysolí nejakú tú miliardu eur.

Na záver by som sa chcel ospravedlniť svojmu čitateľovi, viem že ste zvyknutí, že vety formulujem do zložitejších, sakrazmom podfarbených súvetí, používam vtipnejšie prirovnania, že sa mojich blogoch nasmejete, ale som na dovolenke v jednom zo slovenských národných parkov, kým ich Taraba a jeho podarená ekofriendly banda úplne nezničí. Sľubujem že po návrate domov vám to vynahradím a vy sa budete pri čítaní znova smiať tak, že budete búchať rukami po stenách až budú čipsy lietať po celej obývačke.

Vlastizradcovia. Fico, Pellegrini, Danko aj všetci, ktorí im slúžia!

28.08.2024

Dlho sme počúvali od Fica množstvo debilných rečí o Šimečkovi a jeho rodinkárstve. Takmer to vyzeralo na oveľa väčší problém než drahé potraviny, kolabujúce zdravotníctvo a vôbec kolabujúce úplne všetko v našej malej nešťastnej krajine. Na Slovensku chýba:– 10 000 zdravotných sestier,– okolo 1 500 pedagogickým zamestnancov, z [...]

Súdruh premiér Fico, čo za špinavú a zbabelú hru to hráte s našou krajinou a jej občanmi? To si naozaj myslíte, že sme komplet všetci padnutí na hlavu?

19.08.2024

Súdruh premiér Fico, prestaňte sa zahrávať s týmto národom. Prestaňte zbabelo manipulovať vašich naivných prívržencov. Začnite pracovať pre blaho tejto krajiny a jej všetkých občanov. O vás už je postarané, vaši falošní koaliční kamaráti vám predsa schválili doživotnú rentu aj ochranku. Tak makajte, lebo skladať na ňu sa vám budú všetci aktívne [...]

Čo bude poslednou kvapkou v pohári? Prepustenie z väzby a zvestovanie neviny bývalého špeciálneho prokurátora je hrubým nerešpektovaním súdneho rozhodnutia.

14.08.2024

Minister spravodlivosti svojím rozhodnutím o prepustení odsúdeného zločinca zneužil svoju právomoc, keď zasiahol do právoplatného výroku Najvyššieho súdu SR o vine bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika. Toho Dušana Kováčika, ktorý v roku 2017 do banky odniesol vložiť na svoj účet 200 tisíc eúr v igelitke s vedomím, že aj keď [...]

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší spolujazdec mal iba 11 rokov.

H5N1, vtáčia chrípka

V USA majú prvý prípad vtáčej chrípky bez potvrdeného kontaktu so zvieraťom

07.09.2024 18:49

Dospelého pacienta prijali do nemocnice, kde dostal antivírusové lieky proti chrípke. Po zotavení bol prepustený.

pápež františek

Pápež vyzval v Papue-Novej Guinei na ukončenie kmeňových konfliktov

07.09.2024 17:25

Narastajú obavy, že zastavená snaha o nezávislosť ostrova Bougainville by mohla znova rozpútať občiansku vojnu.

nemezis

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 54275x
Priemerná čítanosť článkov: 3015x

Autor blogu

Kategórie