Založ si blog

Súdruh premiér Fico, čo za špinavú a zbabelú hru to hráte s našou krajinou a jej občanmi? To si naozaj myslíte, že sme komplet všetci padnutí na hlavu?

Súdruh premiér Fico, prestaňte sa zahrávať s týmto národom. Prestaňte zbabelo manipulovať vašich naivných prívržencov. Začnite pracovať pre blaho tejto krajiny a jej všetkých občanov.

O vás už je postarané, vaši falošní koaliční kamaráti vám predsa schválili doživotnú rentu aj ochranku. Tak makajte, lebo skladať na ňu sa vám budú všetci aktívne činní spoluobčania. Aj tí, ktorých tak nenávidíte a ktorým chcete stavať hrádze, aby vás nenakazili rakovinou.

Pokus o atentát, za ktorý podivuhodne nikto nenesie politickú, osobnú, spoločenskú a ani morálnu zodpovednosť, ste prežili. Pokus o atentát, ktorý vyvolal a stále vyvoláva množstvo konšpirácií. Konšpirácií, ktorým som takmer uveril aj ja. Lebo zahmlievanie vašimi najbližšími „hovorcami“ a vaša zázračne rýchlo uzdravená duša a aj telo po takej extrémnej traume, týmto konšpiráciám len pridávajú na vážnosti. A jediné, čo presvedčilo napríklad mňa je fakt, že ak by nebol skutočný, tak by muselo „mlčať“ veľmi veľa ľudí a osobne neverím tomu, že aj pri vašom „majstrovstve“ by sa to podarilo.

Občanov už ale pripravujete na ďalší atentát. Chcete povedať, že budeme prvou krajinou na svete, kde budú pokusy o atentát na politikov častejšie ako Vianoce? To sme na tom až tak zle? Máte o tom nejaké konkrétne vedomosti alebo sa len zahrávate s ohňom? Ak nejaké máte, mali by ste ich okamžite oznámiť OČTK prípadne SIS, ak takými ešte nedisponujú. A ak oni takými nedisponujú, tak buď len opäť klamete a šírite medzi občanmi iba strach, ktorý ich má udržať v napätí alebo máme tieto inštitúcie úplne zbytočne a kľudne ich potom môžete zrušiť ako ste bezočivo zrušili ÚŠP alebo NAKA.

Zo svojej atentátovej frustrácie bohorovne obviňujete opozíciu, ktorá vraj „vyrobila“ Cintulu. Ako mám tomu rozumieť, že oni majú niekde na našom území nejakú základňu, na ktorej pripravujú atentátnikov prípadne až teroristov? To snáď nie je ani možné, keď na čele ministerstva vnútra máte takého „silného“ a vám plne oddaného chlapíka. Chlapíka, ktorý aj po streľbe na vás dokázal zbabelo tvrdiť, že nikto nezlyhal. Trocha silná káva aj pre naivných, nemyslíte?

A ak by som čo i len pripustil vašu demagógiu, že za Cintulu je skutočne zodpovedná opozícia a všetci slniečkári, kto je potom zodpovedný za skutočných vrahov Janka a Martinky alebo za obete na Zámockej? V tom prípade to musíte byť jedine vy, lebo vám takíto ľudia vždy prekážali a stále prekážajú. To ste predsa nikdy ani netajili.

Zrazu vám ale prekáža aj ulica a popierate ústavné právo občanov na slobodné zhromažďovanie sa, lebo sa tam vraj BURCUJÚ ľudia a „vyrábajú“ ďalší Cintulovia. A prečo vám to neprekážalo v minulom volebnom období, keď ste také protesty organizovali vy a to aj počas zložitej covidovej situácie? Prečo ste vtedy „vyrábali“ Cintulov vy? Čo keď ten pravý Cintula, ktorý zaútočil práve na vás, je jedným z nich?

Prečo bývalý poslanec NR SR a v súčasnosti už europoslanec Blaha, ktorý mal súdny zákaz šíriť lži o prezidentke Čaputovej, ako ten najväčší primitív zbabelo BURCOVAL vaše sfanatizované publikum, aby vyrevovalo, že je „americká ku..a?! A to až tak intenzívne, že jedna vaša súdružka z toho dokonca nečakane ohluchla! Priznala jej už sociálka aspoň čiastočný invalidný dôchodok za toto náhle postihnutie a zníženie miery spoločenského uplatnenia alebo sa jej sluch opäť zázračne vrátil?

Vyhrali ste voľby, ale nemôžete všetko! Ja aj všetci tí, ktorí sme vás nevolili, ich rešpektujeme. To ale neznamená, že vám musíme všetko trpieť. A jednou z možností ako vám to dať najavo je napríklad aj tá ulica, z ktorej máte taký panický strach. Lebo máte traumatizujúce spomienky na ulicu z roku 2018.

A pamätáte si, ako ste vy „rešpektovali“ výsledky volieb v roku 2020? Určite áno, ale aj tak vám to radšej pripomeniem, lebo sa to snažíte vygumovať z hláv vášho fan clubu. Takmer ihneď po voľbách ste začali ľudí balamutiť predčasnými voľbami. A už v septembri sa k vašej rétorike pridal aj Pellegrini, ktorému práve zaregistrovali podvodom na vás a na vašich voličoch založenú stranu. Začiatkom roka 2021 ste potom spoločne začali zbierať podpisy za vyhlásenie referenda. A s radosťou sa k vám pridal aj vtedy mimoparlamentný Danko. Ale keď vám ho následne Ústavný súd zatrhol z dôvodu vami spackanej protiústavnej otázky, tak ste pokrytecky a zbabelo začali obviňovať a útočiť na prezidentku Čaputovú, že vám ho zmarila! Tomu ste nemohli veriť ani vy, stačilo ale, že vašej zbabelej demagógii uverili vaši naivní a zaslepení prívrženci. A o to vám predsa išlo a stále ide. Udržať ich čo najdlhšie v naivnom móde a to ostatné predsa nemusia chápať. Také úbohé, chrapúnske a hlavne zbabelé.

Vážený súdruh premiér Fico, prestaňte! Prestaňte sa zahrávať s ohňom. Oheň je dobrý sluha ale zlý pán. Nesiete plnú zodpovednosť za našu krajinu a žiaľ aj za silne polarizovanú spoločnosť. Nesiete plnú zodpovednosť za likvidáciu demokracie a právneho štátu, nesiete plnú zodpovednosť za hrubé pošliapavanie myšlienok novembra 1989. Nie opozícia, nie slniečkári, ale VY a VAŠI spolupáchatelia!!! A to nemôžeme tolerovať.

Slovensko nepatrí len vám a vašim kamarátom. Slovensko patrí nám všetkým, ktorí tu žijeme. Či sme mladí alebo starí. Mandát na jeho dočasné spravovanie ste predsa dostali od občanov, nie však od všetkých. Ale iba od tých, ktorých ste vždy iba klamali a manipulovali a naďalej iba klamete a manipulujete. A oni vám to žiaľ nepochopiteľne tolerovali a naďalej slepo tolerujú. Nechápu, že za vaše zúfalé valcovanie ovládané ničím iným ako neskutočným strachom spoločne s nami ostatnými doplácajú a doplatia aj oni a ich rodiny. Celá krajina. Ale to pre vás nie je žiaľ žiadny problém.

Nie, nie som taký ako väčšina vašich voličov, ktorí žijú vo vlastnej bubline sebaklamu a naivne si myslia, že sa im vy postaráte o ich životy. Viem, že sa zo mňa ani z nás ostatných, ktorí nemáme hlavy iba na okrasu alebo aby nám nenapršalo do krku, určite neposeriete. Aspoň v krátkej dobe určite nie. Verte ale, že …

… Pravda a spravodlivosť zvíťazia nad lžou a nenávisťou, či sa vám to páči alebo nie. Pravda a spravodlivosť si vás nakoniec nájde nech sa skryjete hocikde na tejto plochej zemeguli. To je vaša najväčšia trauma. Lebo to vy veľmi dobre viete. A preto v súčasnosti valcujete hlava nehlava. Samozrejme ako vždy ale iba v súlade so zákonom a na základe želania vašich voličov.…………

Vlastizradcovia. Fico, Pellegrini, Danko aj všetci, ktorí im slúžia!

28.08.2024

Dlho sme počúvali od Fica množstvo debilných rečí o Šimečkovi a jeho rodinkárstve. Takmer to vyzeralo na oveľa väčší problém než drahé potraviny, kolabujúce zdravotníctvo a vôbec kolabujúce úplne všetko v našej malej nešťastnej krajine. Na Slovensku chýba:– 10 000 zdravotných sestier,– okolo 1 500 pedagogickým zamestnancov, z [...]

Čo bude poslednou kvapkou v pohári? Prepustenie z väzby a zvestovanie neviny bývalého špeciálneho prokurátora je hrubým nerešpektovaním súdneho rozhodnutia.

14.08.2024

Minister spravodlivosti svojím rozhodnutím o prepustení odsúdeného zločinca zneužil svoju právomoc, keď zasiahol do právoplatného výroku Najvyššieho súdu SR o vine bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika. Toho Dušana Kováčika, ktorý v roku 2017 do banky odniesol vložiť na svoj účet 200 tisíc eúr v igelitke s vedomím, že aj keď [...]

Kedy sa zobudí opozícia a ľudia…Už len slepý nevidí a hluchý nepočuje. Len tá naša „opozícia“ sa nechce prebrať, nechce sa zobudiť, je hluchá a slepá…

13.08.2024

Aj posledný mohykán (skutočne posledný investigatívec) Marek Vagovič v tom má jasno : „VLÁDA KRÁGĽUJE, PARLAMENTNÁ OPOZÍCIA CHILLUJE Ďalšie účelové obvinenie čurillovcov. Šikanovanie policajtov, ktorí sa ich zastali, preradením na obvodné oddelenia. Odstavenie prokurátora Šúreka, koniec NAKA aj najväčšej smeráckej kauzy Očistec. Pellegriniho let za [...]

Rusko Iževsk škola streľba

Študent v Čeľabinsku zaútočil kladivom na spolužiakov a učiteľov, štyroch zranil

16.09.2024 18:07

Putin označuje takéto incidenty za importované zo Spojených štátov a vinu pripisuje globalizácii.

Stupava záplavy povodeň

Škody po povodniach sú veľké, to najhoršie ešte nie je za nami, vyhlásil Fico. Stretol sa aj s Vallom, Drobom a Viskupičom

16.09.2024 17:21, aktualizované: 18:38

Slovensku ponúkla pomoc s povodňami aj Ukrajina. Škody sú podľa Tarabu miliónové.

povode, záplavy, Devínska Nová Ves

Domy v Devínskej Novej Vsi sú stále pod vodou, miestni spomínajú na povodeň spred 11 rokov. Tvrdia, že bolo horšie

16.09.2024 17:15

Obyvatelia Devínskej Novej Vsi ani nemusia sledovať správy o stúpajúcich hladinách Dunaja a Moravy. Vývoj hydrologickej situácie do slova cítia na vlastnej koži

polícia, páska, požiar

V banskej šachte v Koši objavili dvoch mužov bez známok života. Uzatvorená bola už dva roky

16.09.2024 15:23, aktualizované: 16:11

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

nemezis

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 54803x
Priemerná čítanosť článkov: 3045x

Autor blogu

Kategórie