Fašisti, psychopati a blázni. Toto máme vo vláde a je to navyše potvrdené. Nemusíme chodiť ďaleko, stačí nám zopár ich vyjadrení a hneď je všetko jasné.

Kaliňák a fašista

Daniela Bombica zrejme vydajú Angličania na stíhanie na Slovensko. Pre tých, ktorí náhodou nevedia, Bombica stíhajú za:
– extrémizmus,
– nebezpečné prenasledovanie,
– ohováranie,
– nebezpečné elektronické obťažovanie.

Počas pandémie zverejňoval osobné údaje policajtov, lekárov i pracovníčok hygieny a následne huckal svojich priaznivcov, aby ich šikanovali. Okrem toho na videách hajloval a stretával sa s náckami.

Kaliňák povedal, že jeho advokátska kancelária môže prevziať obhajobu, pokiaľ ho vydajú na Slovensko. „Danny Kollár je obeťou pohonu na slobodu slova.“ A ďalej sa vyjadril, že všetko to je v hraniciach slobody slova, Bombic iba používa hrubšie a expresívnejšie výrazy.

Existuje teda predpoklad, že ak by sme označili Róberta Kaliňáka za fašistu, keďže má na fašistu úzke citové väzby, bolo by to v rámci slobody slova v poriadku, len by sme boli expresívnejší. Však?

Mladý Kaliňák, Gedra a Zastavme korupciu

Mladý Kaliňák a Gedra vtrhli do kancelárie nadácie Zastavme korupciu. Gedra ako nepríčetný hulákal na novinárku, ktorá vypátrala, že zákazku rekonštrukcie areálu úradu vlády za 5 miliónov získala firma s väzbami na bödörovcov. Mladý Kaliňák si to všetko nahrával.

Norbert Bödör je obvinený v kauze Očistec, keďže spolu s Tiborom Gašparom údajne zneužívali políciu na politické účely v prospech strany Smer.

Len na zopakovanie. Kaliňáka, ktorý je europoslanec a zarába cca 15 000 eur a Gedru, ktorý je vedúci úradu vlády, nezaujíma možná korupcia a rodinkárstvo, ale článok, ktorý na túto kauzu poukazuje.

Toto normálni ľudia nerobia. Myslíte, že keby sme teda o mladom Kaliňákovi a Gedrovi povedali, že sú to dvaja dementi, bolo by to v rámci slobody slova tiež v úplnom poriadku?

A tiež si myslíte, že by mali skôr pracovať pre Slovensko, ako šaškovať po meste a robiť zo seba debilov?

Blaha, Putin a Veľké Rusko

Europarlament 19. septembra vyzval štáty EÚ, aby ešte viac vojensky podporovali Ukrajinu. O pár dní neskôr sa Blaha ospravedlňoval ruskému ambasádorovi. „Chcem urobiť všetko pre to, aby som sa čo najskôr dostal do Ruskej federácie a rokoval s Rusmi, viedol mierový dialóg,“ povedal Blaha.

Tak na toto sa teším.
Nech tam ten psychopat už konečne ide. A čo najskôr. Nech sa postaví pred toho malého ruského fašistického smrada Putina a nech začne rokovať o mieri. Nech sa mu strčí bárs aj do análu, aj tak je tam ako doma. Len nech tu už konečne nesmrdí. Alebo nech robí to, za čo je platený. Nech slúži Slovensku.

Máme dve možnosti:
Buď u Putina vyrokuje stiahnutie fašistických ruských jednotiek z Ukrajiny a to bude dobre.
Alebo to nevyrokuje a to už tak dobre nebude. No aspoň si vyrobí peknú hanbu.
I keď je jasné, že psychopatom ako je Blaha to i tak nepohne.
A vráti sa s tým, že za vojnu môže USA a Soroš.
A že Putin za nič nemôže.
A anál mu vonia ako letná lúka.

Fun fact

Akože vážne. Naši zákonodarcovia sú jeden tupší a hulvátskejší ako druhý. Rudo Huliak však ešte vytŕča o level vyššie. Tento týždeň povedal:
1, Odkedy vládneme, už nie je toľko útokov medveďa na človeka. Medveď vie, že nie je až tak zákonom chránený, že naňho nemôže človek siahnuť. Medveď to cíti.
2, Vždy to tak bolo, že keď išla po dedine krásna žena, tak chlapi, keď jej chceli zalichotiť, povedali o nej, že aká to je suka. (Toto vyjadrenie padlo v rámci ospravedlnenia poslankyni, ktorej takto svojsky zalichotil aj minulý týždeň)

Kotlár a vakcíny

Splnomocnenec vlády Peter Kotlár (SNS) po mesiacoch preverovania manažovania pandémie covidu predložil vláde svoju správu. Výsledok jeho 9-mesačnej snahy?

Kúpil si mikroskop a sledoval zmeny vo svojej krvi po tom, čo do nej kvapol vakcínu. Keďže je ortopéd, dozvedel sa z toho úplné hovno, to mu však nebránilo povedať, že:
– mRNA vakcíny menia ľudskú DNA (dávno vyvrátené),
– treba mRNA zakázať (netreba),
– pandémia nebola (bola),
– bol to akt bioterorizmu (nebol).

Okrem toho ešte tvrdí, že existuje chemtrails, ale to už je iný príbeh.
Kotlár by si mal asi radšej kúpiť nejakú sondu, navŕtať si ňou do hlavy a skúsiť preskúmať zmeny vo svojom mozgu.
Kto vie, čo by tam našiel. A len Boh vie, či vôbec niečo. Ale to je tiež iný príbeh.

Toto je výkvet, toto sú naše elity, toto nám vládne.
Fašisti, psychopati, šialenci, konšpirátori, nepríčetné hovädá.
Aj keby sme chceli, nedokážeme ich nazvať lichotivejšie.
Darmo by sme sa o to snažili.
Sami to potvrdzujú.

Lebo ako by určite povedal Rudo Huliak: Musíme sa držať tradičných hodnôt a tie nám vravia, že klamať sa nemá.
Pravda je len pravda. Tú nezatajíš.

Pozn.
Autor tohto článku si je vedomý jeho drsnejšej povahy (článku, nie autorovej, autor je, naopak, úplný cukríček), ale odvoláva sa na Kaliňákove vyjadrenia, že ide iba o expresívnejšie vyjadrenia, ktoré sú v rámci slobody slova na Slovensku povolené a tolerované najvyššou štátnou mocou.

V Rusku sa boja o Blahov život. Aspoň podľa jeho vlastných slov.

20.10.2024

V Rusku sa vraj boja o Blahov život. Aspoň podľa jeho vlastných slov. Osobne si myslím, že ho majú ale úplne v prdeli. Prečo by sa mali báť o život nejakého slovenského tajtrlíka, keď si nevážia ani tie vlastné – ruské a keď ľudský život u nich nemá možno ani hodnotu Blahom ukazovaných práčok? Ľuboško, ak to ani vo svojom veku [...]

Vlastizradca a eurozradca Blaha sa chystá do Moskvy. Chce sa tam vraj ospravedlniť za „zverstvá“, ktoré pácha EÚ voči Rusku.

11.10.2024

Ľuboš Blaha sa na základe neprávoplatného rozsudku bratislavského súdu nemusí ospravedlniť bývalému ministrovi Jaroslavovi Naďovi za to, že ho nazval vlastizradca. Vzhľadom na túto skutočnosť ho podľa jeho vlastných slov bude takto oslovovať aj naďalej! Exminister obrany Jaroslav Naď nie je za vlastizradu odsúdený a dokonca pokiaľ viem, tak ani len [...]

Ficova Propaganda má úroveň Béčkového filmu určeného retardovanému publiku. Propaganda však neustále zaberá, čo znamená, že veľká časť populácie potrebuje pomoc z oblasti psychiatrie.

09.10.2024

Mnou uvedené nie je pokusom o urážanie slovenského obyvateľstva ale konštatovanie bolestného faktu. Neustále sa hrabeme v dutine lebečnej človeka, ktorému hovoríme premiér, aby sme opäť dospeli k poznaniu, že v inej krajine by mohol akurát tak holuby v parku počítať. Hrabeme sa v dutine lebečnej nejakého Danka a Huliaka, akoby sme nemali iné starosti, pričom je viac ako [...]

Trnava / kostol / Bazilika sv. Mikuláša /

KVÍZ: Poznáte geografiu Slovenska? Aké mestá sa skrývajú za týmito názvami?

20.10.2024 20:00

Uhádnete, aké mesto sa skrýva v označení mesto pod Paradajzom, aké pod Čebraťom, ktoré je malý Rím?

Gaza / Obrnené vozidlo /

Spojené štáty vyšetrujú únik spravodajských informácií o izraelských plánoch útoku na Irán

20.10.2024 18:51

Informácie v dokumentoch boli zjavne zozbierané výlučne pomocou analýzy satelitných snímok.

Kamil Šaško

Rast miezd zdravotných sestier nebude podľa ministra Šaška konsolidáciou spomalený

20.10.2024 18:18

Šaško ďalej uviedol, že ponuka na rast platov smerom k sestrám je podľa neho maximálne korektná a férová.

medveď, laba

Od smrteľného útoku medveďa zo začiatku októbra eliminovali už 12 problémových jedincov

20.10.2024 17:27

Jediné čo je v tejto súvislosti potrebné podľa ministra je, aby obce, mestá a okresné úrady vyhlasovali v rizikových okresoch mimoriadnu situáciu a konali.

nemezis

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 61635x
Priemerná čítanosť článkov: 2802x

Autor blogu

Kategórie