Vlastizradca a eurozradca Blaha sa chystá do Moskvy. Chce sa tam vraj ospravedlniť za „zverstvá“, ktoré pácha EÚ voči Rusku.

Ľuboš Blaha sa na základe neprávoplatného rozsudku bratislavského súdu nemusí ospravedlniť bývalému ministrovi Jaroslavovi Naďovi za to, že ho nazval vlastizradca. Vzhľadom na túto skutočnosť ho podľa jeho vlastných slov bude takto oslovovať aj naďalej!

Exminister obrany Jaroslav Naď nie je za vlastizradu odsúdený a dokonca pokiaľ viem, tak ani len obvinený. A keby aj bol obvinený, tak by platila prezumpcia neviny. Alebo tá sa vzťahuje iba na smeráckych zločincov?

Akým právom teda tento zbabelý smeráčik oslovuje Jaroslava Naďa týmto ťažkým kalibrom? To už asi nie je vôbec ani o slobode slova.Článok pokračuje pod video reklamouhttps://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.672.0_sk.html?gdpr=1#goog_9556142840 seconds of 15 secondsVolume 0% 

Potom, keď môže on, môžem aj ja aj vy všetci ostatní, označiť Ľuboša Blahu tiež, že je nie len vlastizradca ale na základe jeho „proeurópskeho“ správania dokonca aj eurozradca! Pretože jeho neustále koketovanie a ospevovanie ruského agresora, ktorý nemá nič spoločné so sovietskymi osloboditeľmi, na ktorých sa neustále odvoláva, je viac ako zarážajúce a už vôbec nie pochopiteľné.

Aj keď si asi každý z nás váži a ctí podiel sovietských vojsk na oslobodení v druhej svetovej vojne, tak odvtedy nastali aspoň z nášho pohľadu dve významné, ale žiaľ negatívne skutočnosti – v roku 1968 sa na viac ako 20 rokov stali okupantami Československa a od roku 2022 sú agresorom vo vojne s brániacou sa Ukrajinou!

V nedeľu (6. 10. 2024) zverejnil svoj ďalší status, v ktorom bol opäť odfotený so svojim ruským „priateľom“ Bratčikovom počas osláv na Dukle a v ktorom okrem iného písal, že v najbližšej dobe navštívi Moskvu a osobne sa ospravedlní za všetky uznesenia a rezolúcie, ktoré prijala EÚ voči Rusku! (Doslovnú citáciu z tohto statusu nemám, lebo keď som sa rozhodol napísať tento blog, tak jeho telegram už nefungoval a stále nefunguje. Žeby mu ho zablokovali podobne ako FB?)

Ľuboš Blaha nie je žiadny europarlamentný progresívny „bonzák“ a „nebonzuje“ v Bruseli na rodnú krajinu.

On je iný kaliber, on pôjde „bonzovať“ nie len na Slovensko ale na celú EÚ a to osobne a priamo do Moskvy!

Pretože on je „niekto“, on je podpredseda Smeru – Slovenskej sociálnej demokracie.

Občan Slovenskej republiky, členského štátu Európskej únie a dokonca poslanec Európskeho parlamentu, ktorý odišiel do Bruselu „bojovať“ za Slovenskú republiku!!! Tak teda za koho vlastne kope?

Rusom resp. sovietom sme už za oslobodenie poďakovali miliónkrát a robíme to každý rok napr. pri výročiach oslobodenia našich miest a dedín alebo ukončenia druhej svetovej vojny. Naviac sme za to zaplatili aj krutú daň ako som o tom už napísal vyššie a to v podobe okupácie v roku 1968 a následného viac ako 20-ročného pobytu okupačných vojsk na našom území. A v súčasnosti ich máme opäť takmer „doma“, keď už tretí rok vedú agresívnu vojnu v susednej Ukrajine.

Keď má tento vlastizradca a eurozradca takú obrovskú chuť sa niekomu ospravedlňovať, tak kedy sa ospravedlní

–          pozostalým po obetiach ruskej okupácie v roku 1968!

–         všetkým spoluobčanom, ktorí v dôsledku tejto okupácie emigrovali zo svojej krajiny!

–         všetkým ich rodinným príslušníkom, ale aj všetkým občanom, ktorí boli prenasledovaní a perzekuovaní!

–         pozostalým všetkých ukrajinských obetí, medzi ktorými sú ruským agresorom surovo zavraždené aj ženy, deti, starí ľudia!

A kedy sa tento vlastizradca a eurozradca ospravedlní všetkým občanom Slovenskej republiky za viac ako 20-ročné vyčíňanie Smeru SSD, za rozklad demokracie a právneho štátu, za nebezpečnú polarizáciu spoločnosti, za „neexistujúcu“ korupciu na najvyšších miestach, za samoamnestujúcu novelu Trestného zákona, za zbabelú demagógiu a manipuláciu svojich voličov, … ?! KEDY, vlastizradca a eurozradca Blaha?!

Opozícia, kde ste?

On na vás kydá, že „bonzujete“ v Bruseli. On si o vás otiera hubu v každom jednom statuse a pri každej možnej príležitosti. On sa chystá do agresorskej Moskvy, on sa chce ospravedlňovať za uznesenia Europarlamentu, ktorého je poslancom!!! Koho vlastne zastupuje a kde žije tento zblúdilý a pomýlený vlastizradca a eurozradca? Kto ho platí? V mene koho chce ísť do Moskvy, aký má na to mandát? …

A vy stále nič?! A ani k iným témam, ktoré vám nie len Blaha ale celá koalícia každý deň nadhadzujú!!!

V Rusku sa boja o Blahov život. Aspoň podľa jeho vlastných slov.

20.10.2024

V Rusku sa vraj boja o Blahov život. Aspoň podľa jeho vlastných slov. Osobne si myslím, že ho majú ale úplne v prdeli. Prečo by sa mali báť o život nejakého slovenského tajtrlíka, keď si nevážia ani tie vlastné – ruské a keď ľudský život u nich nemá možno ani hodnotu Blahom ukazovaných práčok? Ľuboško, ak to ani vo svojom veku [...]

Ficova Propaganda má úroveň Béčkového filmu určeného retardovanému publiku. Propaganda však neustále zaberá, čo znamená, že veľká časť populácie potrebuje pomoc z oblasti psychiatrie.

09.10.2024

Mnou uvedené nie je pokusom o urážanie slovenského obyvateľstva ale konštatovanie bolestného faktu. Neustále sa hrabeme v dutine lebečnej človeka, ktorému hovoríme premiér, aby sme opäť dospeli k poznaniu, že v inej krajine by mohol akurát tak holuby v parku počítať. Hrabeme sa v dutine lebečnej nejakého Danka a Huliaka, akoby sme nemali iné starosti, pričom je viac ako [...]

Fašisti, psychopati a blázni. Toto máme vo vláde a je to navyše potvrdené. Nemusíme chodiť ďaleko, stačí nám zopár ich vyjadrení a hneď je všetko jasné.

06.10.2024

Kaliňák a fašista Daniela Bombica zrejme vydajú Angličania na stíhanie na Slovensko. Pre tých, ktorí náhodou nevedia, Bombica stíhajú za:– extrémizmus,– nebezpečné prenasledovanie,– ohováranie,– nebezpečné elektronické obťažovanie. Počas pandémie zverejňoval osobné údaje policajtov, lekárov i pracovníčok hygieny [...]

Maia Sanduová

Predbežné výsledky prezidentských volieb v Moldavsku ukazujú vyrovnaný súboj

20.10.2024 22:50

V krajine zároveň prebiehalo aj referendum o ústavnom zakotvení vstupu do EÚ.

Jehuda Bauer

Zomrel popredný izraelský historik skúmajúci holokaust Jehuda Bauer

20.10.2024 21:12

Bauer mal český pôvod. Jeho rodine sa podarilo utiecť pred nacistami z Československa do Palestíny.

Trnava / kostol / Bazilika sv. Mikuláša /

KVÍZ: Poznáte geografiu Slovenska? Aké mestá sa skrývajú za týmito názvami?

20.10.2024 20:00

Uhádnete, aké mesto sa skrýva v označení mesto pod Paradajzom, aké pod Čebraťom, ktoré je malý Rím?

Gaza / Obrnené vozidlo /

Spojené štáty vyšetrujú únik spravodajských informácií o izraelských plánoch útoku na Irán

20.10.2024 18:51

Informácie v dokumentoch boli zjavne zozbierané výlučne pomocou analýzy satelitných snímok.

nemezis

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 61657x
Priemerná čítanosť článkov: 2803x

Autor blogu

Kategórie