V Rusku sa boja o Blahov život. Aspoň podľa jeho vlastných slov.

V Rusku sa vraj boja o Blahov život. Aspoň podľa jeho vlastných slov. Osobne si myslím, že ho majú ale úplne v prdeli. Prečo by sa mali báť o život nejakého slovenského tajtrlíka, keď si nevážia ani tie vlastné – ruské a keď ľudský život u nich nemá možno ani hodnotu Blahom ukazovaných práčok?

Ľuboško, ak to ani vo svojom veku nechápeš, tak pokiaľ viem, si občan Slovenskej republiky – členského štátu Európskej únie a NATO. Zároveň si poslancom Európskeho parlamentu za stranu Smer SSD, v ktorom by si mal zastupovať, presadzovať a chrániť záujmy Slovenskej republiky a Európskej únie a ich občanov. Za to si aj náležite platený „smradľavými“ eurami a nie ruskými rubľami.

Z týchto dôvodov určite nie len ja považujem tvoju cestu do Moskvy iba za arogantnú a primitívnu provokáciu, ktorú musí každý súdny a mierumilovný človek tvrdo a nekompromisne odsúdiť.

Ďakovať za oslobodenie takmer 80 rokov od konca druhej svetovej vojny a ospravedlňovať sa „kydaním hnoja“ na vlastnú EÚ, v ktorej žiješ, pracuješ a hlbokými dúškami si pokrytecky užívaš všetky jej výdobytky a to ruskému agresorovi počas jeho neospravedlniteľného besnenia na Ukrajine je totálne cez čiaru voči všetkým občanom nie len Slovenska ale aj celej EÚ.

Zároveň je to aj cynický výsmech všetkým padlým nie len sovietskym ale aj vojakom a civilným obetiam všetkých národností, ktoré sa podieľali na oslobodení Európy.

Akosi, zrejme ale určite úmyselne, ti však uniklo a stále uniká, že od konca druhej svetovej vojny žili občania Československa viac ako 40 rokov v komunistickej porobe a od roku 1968 aj v sovietskej okupácii. Čo si to za odporného chrapúňa, keď si nevážiš vlastný národ a vlastných občanov, ale ospevuješ ruského agresora, ktorý sa neštíti plieniť ukrajinskú zem a jej nevinných obyvateľov? To dokáže len skutočný ľudský odpad, ktorým ty v plnej nahote si!!!

Preto sa ťa tiež ako občan SR a EÚ pýtam, na základe akého mandátu si absolvovali toto trápne moskovské poníženie?

Na základe akého mandátu si hovorili v mene Slovenskej republiky a jej občanov? Osobne si vyprosujem a určite aj všetci slušní a normálni spoluobčania, aby si si v našom mene čo i len otváral tvoju špinavú komunistickú papuľu!

Kto hradil túto tvoju protištátnu a protieurópsku cestu?

Pýtam sa aj Roberta Fica, jeho straníckeho šéfa a zároveň premiéra Vlády SR – dokážete nie len vy osobne ale aj Smer SSD a hlavne Vláda SR odsúdiť toto protištátne konanie silne ohrozujúce naše národnoštátne, prounijné a proaliančné záujmy tejto vašej nekontrolovateľnej časovanej bomby stelesnenej netvorom Blahom? Vaše doterajšie mlčanie svedčí žiaľ o niečom inom.

A čo Juraj Blanár, minister zahraničných vecí SR, člen Vlády SR. Snáď ste mu túto cestu nedohodli  vy osobne počas vašich stretnutí s Lavrovom?

Pýtam sa aj Petra Pellegriniho, súčasného vraj prezidenta SR ale aj jeho bývalého straníckeho kolegu a tiež posledného parlamentného šéfa. Opäť iba alibistické a pokrytecké NIČ?! Hanba.

Pýtam sa aj všetkých poslancov NR SR – dokážete ako zástupcovia občanov Slovenska a hlavne vašich voličov odsúdiť tento hanebný čin tohto zvráteného poslanca Európskeho parlamentu, ktorým hrubo zneužil svoje postavenie a dehonestoval dobré meno SR, EÚ a jej všetkých občanov napr. aspoň formou spoločného uznesenia NR SR?

Dokážete ho vyzvať, aby sa v záujme zachovania už aj tak pošramoteného mena našej krajiny, vzdal svojho mandátu poslanca Európskeho parlamentu?

Dokážete, hlavne vy opoziční poslanci, v mene všetkých slušných a normálnych občanov Slovenskej republiky podať na Generálnu prokuratúru SR oznámenie o skutočnostiach nasvedčujúcich tomu, že mohlo dôjsť k spáchaniu úmyselného trestného činu vlastizrady, kolaborácie prípadne aj nejakého iného? Všetci slušní a normálni občania by si aspoň toto od vás zaslúžili.

Na záver jedna úprimná občianska rada „spoluobčanovi“ Blahovi – ak nechceš, aby sa o tvoj spackaný, morálne úbohý a odporný život museli báť aj v agresorskom Rusku, začni sa správať ako každý bežný slušný a normálny občan Slovenskej republiky, ako občan členského štátu Európskej únie a NATO!

Zdroj: https://www.facebook.com/689440040043168/videos/928449045999906

Vlastizradca a eurozradca Blaha sa chystá do Moskvy. Chce sa tam vraj ospravedlniť za „zverstvá“, ktoré pácha EÚ voči Rusku.

11.10.2024

Ľuboš Blaha sa na základe neprávoplatného rozsudku bratislavského súdu nemusí ospravedlniť bývalému ministrovi Jaroslavovi Naďovi za to, že ho nazval vlastizradca. Vzhľadom na túto skutočnosť ho podľa jeho vlastných slov bude takto oslovovať aj naďalej! Exminister obrany Jaroslav Naď nie je za vlastizradu odsúdený a dokonca pokiaľ viem, tak ani len [...]

Ficova Propaganda má úroveň Béčkového filmu určeného retardovanému publiku. Propaganda však neustále zaberá, čo znamená, že veľká časť populácie potrebuje pomoc z oblasti psychiatrie.

09.10.2024

Mnou uvedené nie je pokusom o urážanie slovenského obyvateľstva ale konštatovanie bolestného faktu. Neustále sa hrabeme v dutine lebečnej človeka, ktorému hovoríme premiér, aby sme opäť dospeli k poznaniu, že v inej krajine by mohol akurát tak holuby v parku počítať. Hrabeme sa v dutine lebečnej nejakého Danka a Huliaka, akoby sme nemali iné starosti, pričom je viac ako [...]

Fašisti, psychopati a blázni. Toto máme vo vláde a je to navyše potvrdené. Nemusíme chodiť ďaleko, stačí nám zopár ich vyjadrení a hneď je všetko jasné.

06.10.2024

Kaliňák a fašista Daniela Bombica zrejme vydajú Angličania na stíhanie na Slovensko. Pre tých, ktorí náhodou nevedia, Bombica stíhajú za:– extrémizmus,– nebezpečné prenasledovanie,– ohováranie,– nebezpečné elektronické obťažovanie. Počas pandémie zverejňoval osobné údaje policajtov, lekárov i pracovníčok hygieny [...]

Trnava / kostol / Bazilika sv. Mikuláša /

KVÍZ: Poznáte geografiu Slovenska? Aké mestá sa skrývajú za týmito názvami?

20.10.2024 20:00

Uhádnete, aké mesto sa skrýva v označení mesto pod Paradajzom, aké pod Čebraťom, ktoré je malý Rím?

Gaza / Obrnené vozidlo /

Spojené štáty vyšetrujú únik spravodajských informácií o izraelských plánoch útoku na Irán

20.10.2024 18:51

Informácie v dokumentoch boli zjavne zozbierané výlučne pomocou analýzy satelitných snímok.

Kamil Šaško

Rast miezd zdravotných sestier nebude podľa ministra Šaška konsolidáciou spomalený

20.10.2024 18:18

Šaško ďalej uviedol, že ponuka na rast platov smerom k sestrám je podľa neho maximálne korektná a férová.

medveď, laba

Od smrteľného útoku medveďa zo začiatku októbra eliminovali už 12 problémových jedincov

20.10.2024 17:27

Jediné čo je v tejto súvislosti potrebné podľa ministra je, aby obce, mestá a okresné úrady vyhlasovali v rizikových okresoch mimoriadnu situáciu a konali.

nemezis

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 22
Celková čítanosť: 61640x
Priemerná čítanosť článkov: 2802x

Autor blogu

Kategórie