Založ si blog

Kde spravil Igor a jeho družina chybu?

Vždy keď sa zamyslím nad súčasným stavom politickej reprezentácie a stavom spoločnosti, vraciam sa v myšlienkach k februáru 2020, s akými ideálmi a túžbami sme my slušnejší ľudia hľadeli do budúcnosti, keď voľby vyhralo Igor so svojimi „obyčajnými ľuďmi“, ako nám sľuboval, že SMER-ácka mafia skončí v base a že očistí politiku od SMER-áckych oligarchov a zlodejov. Ako nás presviedčal, že očistí políciu, prokuratúru a súdy od tých skorumpovaných parazitov, ktorí sa len skrývajú za služobné preukazy a taláre. Keď sa na situáciu pozerám teraz, tak zisťujem, že Igor so svojou družinou premrhal 99,9 % svojho potenciálu.

Každý jeden systém, každé jedno komplexné dielo sa skladá z množstva malých čiastkových diel a dielikov. Vždy, keď som chcel niečo veľkolepé a hodnotné vytvoriť, dobre som si rozmyslel, z akých „súčiastok“ ho budem sklať, lebo viem, že ako stačí do jedla primiešať jednu zlú ingredienciu a celé bude nejedlé, tak aj do diela stačí pridať jednu zlú súčiastku a ako celok nebude fungovať.

Takou súčiastkou v Igorom protikorupčnom diele, ktoré malo raz a navždy pochovať Fica a jeho zločineckú organizáciu, bolo hnutie Sme rodina. Od momentu, keď si Igor presadil za štvrtého koaličného partnera veksláka (neskoršie narodení nech si pozrú Československý film „Bony a klid“) a mafiána Borisa Kolára, sám si nasadil sebe Trójskeho koňa. Zobrať si do boja so SMER-áckou mafiou človeka, ktorý v 80. rokoch predával v Bratislave na Gorkého ulici pred TUZEX-om bony a šmelil pred hotelom Kyjev a Bratislava nemecké marky spolu s Petrom Steinhubelom alias „Žaluďom“ a Romanom Deákom (obidvaja boli v 90. rokoch zastrelení).

Ale chybu nespravil len Igor, ale aj jeho ostatní koaliční partneri SAS a Za ľudí, lebo sa nepostavili proti pribratiu Sme Rodina do koalície. Od momentu, kedy sa náš vekslák dostal k moci a bol pribratý do štvorkoalície, začalo sa Igorovi rúcať to, čo ešte ani nezačal poriadne stavať. Spomeniem len tri veci, ktoré spravil Boris Kolár a ktoré mali tak devastačné dôsledky na úspešný boj so SMER-áckou mafiou, že dnešný výsledok je znovuzrodenie Fica a jeho kumpánov.

Prvou a najzávažnejšou chybou bolo, že umožnili vekslákovi, aby si presadil za generálneho prokurátora M. Žilinku, človeka ktorý vďaka paragrafu 363 nikdy nedopustí, aby ktokoľvek zo SMERU skončil v base.

Druhou chybou Igora bolo, že umožnil vekslákovi, aby si spolu s mafiánskou rodinou Pčolinských dosadil do SIS svojich ľudí, ktorí začali vyšetrovateľom hádzať polená pod nohy a sabotovať vyšetrovanie SMER-áckych káuz.

A tretia chyba Igora bola, že dovolil vekslákovi, aby úplne sabotoval reformu súdov a justície, z ktorej ostala len kozmetická reforma, ale justičná chobotnica žije ďalej.

Takže milý Igor, dostal si v roku 2020 od voličov obrovský mandát na porazenie SMERU, ktorý si trestuhodne premrhal (do dnes nerozumiem prečo) spojenectvom s politickou prostitútkou Sme rodina, pokazil si všetko, na čo si siahol, tých ktorí ti chceli pomôcť (SAS, Za ľudí) si od seba odohnal a prednejší ti bol vekslák, mafián a sexuálny deviant.

A dnes nám milý Igor ideš zase rozprávať, že nás nedáš mafii. Ktorej mafii, tej SMER-áckej alebo tej SME RODINA???

„Pán Fico, Slovensko je súčasťou Západu ako člen NATO a Európskej únie.“

03.03.2024

Celý prihovor Veľvyslanca Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska na Slovensku Mr.Nigel Baker a nižšie: Mr. Baker včera rázne svojim prejavom zverejnenom ako na Facebook tak aj na Instagram, odmietol tvrdenia Roberta Fica o tom, že Západ nemá záujem o mier na Ukrajine. „Je to jednoducho nepravdivé“. „Slovensko nie je pozorovateľ, ani [...]

Malý národ, krčiaci sa v strede Európy pod horami sa zľakol slobody a zvolil si komunisticko-ľudácku minulosť

03.03.2024

Môže byť dôvodom toho, že si už tridsať rokov rokov volíme iliberálnu nacionálno-autoritatívno-oligarchickú demokraciu v podobe Vladimíra Mečiara, či jeho klonu Roberta Fica to, že samotný liberalizmus svojim dôrazom na dodržiavanie ľudských práv a občianskych slobôd vytvoril miesto pod slnkom aj pre hore spomenutý extrém ? Ukryť sa za všeobecnú krízu liberálnej [...]

Rudolf Huliak – primitívny agroľudák zo SNS

03.03.2024

Na začiatku si pripomeňme pár výrokov tohto najdrahšieho politického trusu v zákonodarnom zbore SR. Dnes ale nebudeme hľadať medzery v tvrdeniach tohto vymetača svetového všehozla, pretože baviť sa v prípade Rudolfa Huliaka o inteligencii, odbornosti a slušnosti môžeme až v momente, kedy sú tieto reči už dávno k ničomu. – o ženách v Očovej : „Očová ešte nie [...]

Zuzana Dolinková

Poslanci začali mimoriadnu schôdzu, opozícia chce odvolať Dolinkovú

09.05.2024 18:09, aktualizované: 19:05

Ministerka podľa opozície nerieši problémy zdravotníctva.

Budova Gymnázia Andreja Sládkoviča v Banskej Bystrici

Kedy sa to skončí? Pre bombovú hrozbu evakuovali ďalšie školy

09.05.2024 16:09

Na dvoch stredných školách muselo byť vo štvrtok prerušené vyučovanie. Dôvodom boli výhražné emaily.

šimkovičová, michelko

Hlas a SNS zhodu nenašli. Hlasovanie o osude FPU je neisté, opozícia hovorí o zoštátnení kultúry

09.05.2024 16:00, aktualizované: 17:29

Zatiaľ nie je jasné, či sa o návrhu o FPU stihne hlasovať už dnes.

Okudzhava 1999 2r

Storočný Okudžava. Čo odkazuje dnešku ruský bard vyše štvrťstoročia po smrti?

09.05.2024 16:00

Bulat Okudžava by mal dnes sto rokov. V rozhovore, ktorý poskytol Pravde necelý rok pred smrťou, vyslovil dodnes aktuálne myšlienky o Rusku.

nemezis

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 32622x
Priemerná čítanosť článkov: 3625x

Autor blogu

Kategórie