Založ si blog

Súznenie SMERu a SMERodina – súznenie vagabundov o konci slobody absolventov vysokých škôl.

Dnes som si pozrel o 12,30 hod. na TA3 diskusnú reláciu /Téma/, kde sa podľa „veľmi objektívneho“ redaktora Braňa Krála stretli dvaja údajne politický súperi, Róbert Fico a Boris Kollár. Neviem, či pán redaktor Král dnes pristál na planéte Zem, ale títo dva politickí paraziti majú toho spoločného viac, než sa zdá. Poďme na to poporiadku, obidvaja majú radi ženy, a preto ich striedajú ako ponožky, obidvaja majú majetok, na ktorý si poctivo nemohli nikdy v živote zarobiť, obidva sľubujú občanom vízie, o ktorých musia vedieť, že ich nikdy nemôžu splniť, vlastne obidvaja sú populisti, klamári, zlodeji, kleptokrati, proste vagabundi, ktorých zaujíma len bohatstvo a moc. A tie ich nezmysli, ako im záleží na občanoch Slovenska, tomu snáď neverí už ani škôlkar.

Nechce sa mi rozoberať všetky hlúposti, ktoré si porozprávali jeden vekslák-mafián-plagiátor a prepitý docent bezpečnostných služieb, ale zaujala ma jedna veľmi podstatná vec, ktorá sa týka niekoľko tisíc až desaťtisíc mladých ľudí – študentov a absolventov vysokých škôl. O čo vlastne ide? Fico s Kollárom s HLAS-om, SNS a Republikou chcú prijať zákonnú úpravu, aby absolventi vysokých škôl v Slovenskej republike (zatiaľ sa to má týkať len absolventov lekárskych fakúlt v Bratislave, Martine a v Košiciach, ale určite tam už zaradia aj absolventov ďalších fakúlt na Slovensku) boli povinní po skončení vysokej školy ostať pracovať v našom štátnom zdravotníctve „nejakých 8 až 10 rokov“ alebo v opačnom prípade uhradiť štátu náklady na štúdium na Slovenskej vysokej škole, čo podľa druhu fakulty je suma v rozmedzí 50.000 až 100.000 eur na jedného absolventa vysokej školy.

Takže vážení študenti a absolventi vysokých škôl v Slovenskej republike, všetci už máte aktívne volebné právo a v prípade, že sa k moci dostanú SMER a SME RODINA a ich klony HLAS a REPUBLIKA, tak vám poviem, aký bude váš ďalší život a vaša kariéra hneď po poslednej štátnici resp. promócii. Zabudnite na to, že budete rozmýšľať nad tým, že pôjdete na nejakú odbornú stáž alebo do zamestnania do Čiech, Rakúska, Nemecka alebo USA. Budete povinní chodiť od jednej štátnej nemocnice k druhej a na personálnych oddeleniach žobrať, aby vás prijali na nejaké, hoc aké oddelenie (čo na tom, že ste chceli byť internista alebo neurochirurg, budete röntgenológ alebo patológ, lebo tých je nedostatok…), na tejto nechcenej pozícii budete musieť pracovať 8 až 10 rokov za tabuľkový plat zamestnanca verejného sektora a až potom, po 10 rokoch vám láskavo štát dovolí, aby ste sa rozhodli, či chcete ostať pracovať a žiť na Slovensku, alebo si splníte životný sen a pôjdete tam, kam vás srdce a zdravý rozum ženie.

Samozrejme, drahí absolventi našich lekárskych fakúlt, máte aj druhú možnosť, môžete po promócii odísť pracovať do nemocníc v zahraničí, ale pripravte sa na to, že tú „100.000 eurovú sekeru“ voči vašej lekárskej fakulte buď hneď vyplatíte alebo budete v tom zahraničí na ten dlh zarábať, takže reálne budete v Čechách alebo v Nemecku pracovať v nemocnici zopár rokov zadarmo. Naozaj jedna možnosť lepšia ako druhá, sám neviem, čo by som si vybral…..

Ale je tu ešte tretia možnosť, možnosť po absolvovaní Lekárskej fakulty v Bratislave, Lekárskej fakulty v Košiciach alebo Lekárskej fakulty v Martine, slobodne sa rozhodnúť, kam a kedy pôjdete pracovať a aký odbor zdravotníctva si vyberiete. Je to veľmi jednoduché, stačí, keď 30. septembra pôjdete k volebným urnám a nedáte svoj hlas mafiánskym stranám SMER, HLAS, SME RODINA, REPUBLIKA.

„Pán Fico, Slovensko je súčasťou Západu ako člen NATO a Európskej únie.“

03.03.2024

Celý prihovor Veľvyslanca Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska na Slovensku Mr.Nigel Baker a nižšie: Mr. Baker včera rázne svojim prejavom zverejnenom ako na Facebook tak aj na Instagram, odmietol tvrdenia Roberta Fica o tom, že Západ nemá záujem o mier na Ukrajine. „Je to jednoducho nepravdivé“. „Slovensko nie je pozorovateľ, ani [...]

Malý národ, krčiaci sa v strede Európy pod horami sa zľakol slobody a zvolil si komunisticko-ľudácku minulosť

03.03.2024

Môže byť dôvodom toho, že si už tridsať rokov rokov volíme iliberálnu nacionálno-autoritatívno-oligarchickú demokraciu v podobe Vladimíra Mečiara, či jeho klonu Roberta Fica to, že samotný liberalizmus svojim dôrazom na dodržiavanie ľudských práv a občianskych slobôd vytvoril miesto pod slnkom aj pre hore spomenutý extrém ? Ukryť sa za všeobecnú krízu liberálnej [...]

Rudolf Huliak – primitívny agroľudák zo SNS

03.03.2024

Na začiatku si pripomeňme pár výrokov tohto najdrahšieho politického trusu v zákonodarnom zbore SR. Dnes ale nebudeme hľadať medzery v tvrdeniach tohto vymetača svetového všehozla, pretože baviť sa v prípade Rudolfa Huliaka o inteligencii, odbornosti a slušnosti môžeme až v momente, kedy sú tieto reči už dávno k ničomu. – o ženách v Očovej : „Očová ešte nie [...]

Steve Bannon

Trumpov exporadca Bannon neuspel s odvolaním v kauze pohŕdania Kongresom

10.05.2024 16:44

Teraz mu hrozí, že si trest bude musieť odpykať.

Zbraň, pištoľ, náboj, vražda, výstrel

Počas vyučovania na spolužiakov a učiteľa vytiahol atrapu pištole, voči 17-ročnému mladíkovi zakročila polícia

10.05.2024 16:18

Policajti v Trnave predpoludním zasahovali proti 17-ročnému študentovi jednej zo stredných škôl.

Branislav Zurian, Matúš Šutaj Eštok,

V Česku je na sankčnom zozname, ušiel na Slovensko. PS žiada vnútro konať v prípade proruského špióna

10.05.2024 14:49

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vraj žiadne ohrozenie nevidí a konať nebude.

bytča

Pri Bytči vylovili mŕtvolu muža, údajne mal spútané ruky

10.05.2024 14:32

Obhliadajúca lekárka predbežne nevylúčila cudzie zavinenie.

nemezis

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 32647x
Priemerná čítanosť článkov: 3627x

Autor blogu

Kategórie