Založ si blog

Rudolf Huliak – primitívny agroľudák zo SNS

Na začiatku si pripomeňme pár výrokov tohto najdrahšieho politického trusu v zákonodarnom zbore SR. Dnes ale nebudeme hľadať medzery v tvrdeniach tohto vymetača svetového všehozla, pretože baviť sa v prípade Rudolfa Huliaka o inteligencii, odbornosti a slušnosti môžeme až v momente, kedy sú tieto reči už dávno k ničomu.

– o ženách v Očovej : „Očová ešte nie je stavaná na takúto, ako by som to povedal rodovú rovnosť. “ s dodatkom, že obec potrebuje pevnú ruku. Nevedno či narážal na všetkých 2 592 obyvateľov Očovej, alebo na rómsku komunitu, ktorá v obci žije. Tento cynizmus, že žena v Očovej nemôže vykonávať funkciu starostu je hrubým, bezcitným výsmechom žien a vyzývavým opovrhovaním nimi. V Očovej je to zrejme tak, že keď je žena tehotná, miestni preventívne vykopú jamu za jej domom, ktorá sa zakope prázdna len v prípade, že sa narodí chlapec.

– o sudcoch Ústavného súdu : „Je jasné za koho tí ľudia kopú. Aj keď sa im čudujem vo svojej podstate , poviem vám pravdu. Ak si myslia, že nedá sa s nimi niečo robiť, alebo v tom prípade, že by trvali na takýchto podobných obštrukciách aj v nasledujúcich zákonoch.“ Tento malý, tlstý a holohlavý politický šašo napustený obrovskou tsunami endorfínov, ide robiť poriadok so sudcami, pretože rozhodli síce nerozumie ako, ale iste zle, lebo to počul od Tarabu.

– štátnych ochranárov nazval sprostými teľcami

– vyzval na obesenie ľudí, ktorí boli za spočítaním medveďov

– výrok z roku 2016 – „každého jedného politika EÚ by mali podrezať ako prasa, keď im nedochádza, že nás zapredali.

– ochranár Marian Letko je špina a smrad, obyčajný 16. kilový chudák. No ak je Marian Letko 16. kilový chudák, tak Rudolf Huliak tiež nie je žiadny Brad Pitt, ibaže by bol stelesnením mužskej príťažlivosti trpazlík, ktorému prevísa brucho ponad opasok, pretože zožerie nutelu na posedenie a v Mekáči mu určite pokazená tabuľa mu vždycky objedná hranolky a hamburger, zatiaľ čo on do nej ťuká zeleninový šalát.

– a nakoniec, toleranciu voči LGBTI+ komunite dokazuje tým, že nemá problém stým, čo táto komunita robí za dverami svojej spálne. Ani slovo o ľudských právach, ani slovo empatie voči tejto menšine. Len nemá problém s tým, čo sa deje v ich spálni.

Ak by mi niekto dal 100 euro za každú ďalšiu sprostosť, čo vyslovila táto poľovnícka celebrita, raketovo by som postúpil do vyššej vrstvy spoločnosti, pretože takéto nehanebné výroky sa jeho celou kariérou ťahajú ako červená niť.

Pripomeňme si ešte slová prezidentky Zuzany Čaputovej, ktorá ho odmietla menovať do funkcie ministra životného prostredia :“Kandidát, ktorý dlhodobo neuznáva vedecký konsenzus o zmene klímy a žiadna klimatická kríza podľa neho neexistuje, nemôže viesť a reprezentovať rezort, ktorého hlavnou úlohou je v zmysle zákona práve ochrana prírody a krajiny a klimatického systému Zeme.“

Tomuto človeku, ktorý chrlí táraniny v oblasti životného prostredia rýchlosťou Usaina Bolta a ktorý čerpal odborné vedomosti o životnom prostredí pri táborovom ohni Apčov, už dávno malo zaklopať na dvere Šutaj-Eštokovo komando a odviesť ho v želiezkach za šírenie fake news. Toto sa ale bude diať po nasledujúce štyri roky úplne iným ľuďom a nie takýmto politickým panchartom.

Aby som dohnal do dokonalosti vo mne vrodený skepticizmus, povedzme si ešte, ako v jeho kariére porazila prasacia vytrvalosť slušnosť a odbornosť. V roku 2020 do parlamentu kandidoval na kandidátke fašistickej ĽSNS a do parlamentu sa 899 hlasmi prirodzene nedostal. V hlave však začal spriadať plány a kolesá jeho šťasteny sa začali roztáčať naplno, keď zistil, že do parlamentu ho nemusí dostať tvrdá práca, ale dostatok kamarátov z displeja, teda zo sociálnych sietí. Nespravodlivosť ? Takýchto národných kópií sa na kandidátke SNS do parlamentu dostalo niekoľko, ktoré neriešia naše problémy, ale svoje. Pripomínajú mi markízácke silikónové celebrity.

Jedno nás Huliak, Taraba, Kotlár, Šimkovičová, či Kuffovci naučili. V politike nepodceňujte nikoho kvôli tomu, ako priblblo vyzerá na začiatku svojej cesty.

Aby sme nekončili tak depresívne, uvedomme si, že závisí len a len od nás, kedy budú tieto politické superstar + Fico, Danko, Pellegríni, či Kaliňák ukazovať svoje natočené klenoty v besiedke, v politickom domove dôchodcov.

„Pán Fico, Slovensko je súčasťou Západu ako člen NATO a Európskej únie.“

03.03.2024

Celý prihovor Veľvyslanca Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska na Slovensku Mr.Nigel Baker a nižšie: Mr. Baker včera rázne svojim prejavom zverejnenom ako na Facebook tak aj na Instagram, odmietol tvrdenia Roberta Fica o tom, že Západ nemá záujem o mier na Ukrajine. „Je to jednoducho nepravdivé“. „Slovensko nie je pozorovateľ, ani [...]

Malý národ, krčiaci sa v strede Európy pod horami sa zľakol slobody a zvolil si komunisticko-ľudácku minulosť

03.03.2024

Môže byť dôvodom toho, že si už tridsať rokov rokov volíme iliberálnu nacionálno-autoritatívno-oligarchickú demokraciu v podobe Vladimíra Mečiara, či jeho klonu Roberta Fica to, že samotný liberalizmus svojim dôrazom na dodržiavanie ľudských práv a občianskych slobôd vytvoril miesto pod slnkom aj pre hore spomenutý extrém ? Ukryť sa za všeobecnú krízu liberálnej [...]

Pôvod Pellegriniho miliónov – dohodil pochybnej firme špinavý profit 26 miliónov a dostal za to patričné všimné. Dostane nebodaj aj vaše hlasy???

26.09.2023

O čo ide? Ide o dianie z roku 2017, keď bol ešte ‚digitálnym vicepremiérom‘ a keď sa firma DanubiaTel rozhodla predať firmu SK-NIC, ktorú vlastnila. SK-NIC (a predtým jeho právni predchodcovia) je už štvrť storočia takzvaným správcom národnej domény (TLD .sk).Svojej roly sa koncom 90tych rokov ujal veľmi pochybným spôsobom (viď odkazy, ktoré dolu linkujem), ktorý by [...]

Martin Hojsík

Hojsík: Podľa Fica nemáme v europarlamente hovoriť o tom, čo sa deje na Slovensku, to robili komunisti

10.05.2024 11:06

Fica opakovane obvinil europoslancov za PS z toho, že v EP očierňujú Slovensko a žiadajú pozastavenie európskych peňazí.

ide o pravdu, Lukáš Machala

Machala v Ide o pravdu: Zem nie je plochá, bola to odo mňa provokácia. V RTVS už protestujú, aj keď ešte nevedia, čo by sa malo zmeniť

10.05.2024 11:00

Nebude ambíciou žiadneho rozumného manažmentu prísť do RTVS a rúbať hlava-nehlava, uviedol k chystaným zmenám v televízii a rozhlase Lukáš Machala.

Tusk

Tusk reorganizoval vládu, vymenil až štyroch ministrov. Nastal čas poupratovať, uviedol premiér

10.05.2024 10:51

Počas prvých mesiacov vo svojom úrade stála nová proeurópska Tuskova vláda pred neľahkou úlohou obnoviť v Poľsku fungovanie právneho štátu.

Izrael / Tank / Pásmo Gazy / Gaza /

Izrael mení operáciu v Rafahu, aby nerozhneval USA. Porážka Hamasu tadiaľ nevedie, tvrdí Washington

10.05.2024 10:30

Izrael vyvíja na Hamas už značný tlak a proti zvyšným lídrov tejto skupiny možno zasiahnuť lepšími spôsobmi ako operáciou, ktorý významne ohrozí civilistov.

nemezis

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 32642x
Priemerná čítanosť článkov: 3627x

Autor blogu

Kategórie