Založ si blog

Kde spravil Igor a jeho družina chybu?

Vždy keď sa zamyslím nad súčasným stavom politickej reprezentácie a stavom spoločnosti, vraciam sa v myšlienkach k februáru 2020, s akými ideálmi a túžbami sme my slušnejší ľudia hľadeli do budúcnosti, keď voľby vyhralo Igor so svojimi „obyčajnými ľuďmi“, ako nám sľuboval, že SMER-ácka mafia skončí v base a že očistí politiku od SMER-áckych oligarchov a zlodejov. Ako nás presviedčal, že očistí políciu, prokuratúru a súdy od tých skorumpovaných parazitov, ktorí sa len skrývajú za služobné preukazy a taláre. Keď sa na situáciu pozerám teraz, tak zisťujem, že Igor so svojou družinou premrhal 99,9 % svojho potenciálu.

Každý jeden systém, každé jedno komplexné dielo sa skladá z množstva malých čiastkových diel a dielikov. Vždy, keď som chcel niečo veľkolepé a hodnotné vytvoriť, dobre som si rozmyslel, z akých „súčiastok“ ho budem sklať, lebo viem, že ako stačí do jedla primiešať jednu zlú ingredienciu a celé bude nejedlé, tak aj do diela stačí pridať jednu zlú súčiastku a ako celok nebude fungovať.

Takou súčiastkou v Igorom protikorupčnom diele, ktoré malo raz a navždy pochovať Fica a jeho zločineckú organizáciu, bolo hnutie Sme rodina. Od momentu, keď si Igor presadil za štvrtého koaličného partnera veksláka (neskoršie narodení nech si pozrú Československý film „Bony a klid“) a mafiána Borisa Kolára, sám si nasadil sebe Trójskeho koňa. Zobrať si do boja so SMER-áckou mafiou človeka, ktorý v 80. rokoch predával v Bratislave na Gorkého ulici pred TUZEX-om bony a šmelil pred hotelom Kyjev a Bratislava nemecké marky spolu s Petrom Steinhubelom alias „Žaluďom“ a Romanom Deákom (obidvaja boli v 90. rokoch zastrelení).

Ale chybu nespravil len Igor, ale aj jeho ostatní koaliční partneri SAS a Za ľudí, lebo sa nepostavili proti pribratiu Sme Rodina do koalície. Od momentu, kedy sa náš vekslák dostal k moci a bol pribratý do štvorkoalície, začalo sa Igorovi rúcať to, čo ešte ani nezačal poriadne stavať. Spomeniem len tri veci, ktoré spravil Boris Kolár a ktoré mali tak devastačné dôsledky na úspešný boj so SMER-áckou mafiou, že dnešný výsledok je znovuzrodenie Fica a jeho kumpánov.

Prvou a najzávažnejšou chybou bolo, že umožnili vekslákovi, aby si presadil za generálneho prokurátora M. Žilinku, človeka ktorý vďaka paragrafu 363 nikdy nedopustí, aby ktokoľvek zo SMERU skončil v base.

Druhou chybou Igora bolo, že umožnil vekslákovi, aby si spolu s mafiánskou rodinou Pčolinských dosadil do SIS svojich ľudí, ktorí začali vyšetrovateľom hádzať polená pod nohy a sabotovať vyšetrovanie SMER-áckych káuz.

A tretia chyba Igora bola, že dovolil vekslákovi, aby úplne sabotoval reformu súdov a justície, z ktorej ostala len kozmetická reforma, ale justičná chobotnica žije ďalej.

Takže milý Igor, dostal si v roku 2020 od voličov obrovský mandát na porazenie SMERU, ktorý si trestuhodne premrhal (do dnes nerozumiem prečo) spojenectvom s politickou prostitútkou Sme rodina, pokazil si všetko, na čo si siahol, tých ktorí ti chceli pomôcť (SAS, Za ľudí) si od seba odohnal a prednejší ti bol vekslák, mafián a sexuálny deviant.

A dnes nám milý Igor ideš zase rozprávať, že nás nedáš mafii. Ktorej mafii, tej SMER-áckej alebo tej SME RODINA???

„Pán Fico, Slovensko je súčasťou Západu ako člen NATO a Európskej únie.“

03.03.2024

Celý prihovor Veľvyslanca Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska na Slovensku Mr.Nigel Baker a nižšie: Mr. Baker včera rázne svojim prejavom zverejnenom ako na Facebook tak aj na Instagram, odmietol tvrdenia Roberta Fica o tom, že Západ nemá záujem o mier na Ukrajine. „Je to jednoducho nepravdivé“. „Slovensko nie je pozorovateľ, ani [...]

Malý národ, krčiaci sa v strede Európy pod horami sa zľakol slobody a zvolil si komunisticko-ľudácku minulosť

03.03.2024

Môže byť dôvodom toho, že si už tridsať rokov rokov volíme iliberálnu nacionálno-autoritatívno-oligarchickú demokraciu v podobe Vladimíra Mečiara, či jeho klonu Roberta Fica to, že samotný liberalizmus svojim dôrazom na dodržiavanie ľudských práv a občianskych slobôd vytvoril miesto pod slnkom aj pre hore spomenutý extrém ? Ukryť sa za všeobecnú krízu liberálnej [...]

Rudolf Huliak – primitívny agroľudák zo SNS

03.03.2024

Na začiatku si pripomeňme pár výrokov tohto najdrahšieho politického trusu v zákonodarnom zbore SR. Dnes ale nebudeme hľadať medzery v tvrdeniach tohto vymetača svetového všehozla, pretože baviť sa v prípade Rudolfa Huliaka o inteligencii, odbornosti a slušnosti môžeme až v momente, kedy sú tieto reči už dávno k ničomu. – o ženách v Očovej : „Očová ešte nie [...]

vláda, ministri, bezpečnostná rada

Vláda musí naďalej plniť svoj program, zhodla sa koaličná rada

20.05.2024 18:29

Vláda musí naďalej plniť svoje programové vyhlásenie v tempe, ktoré nastavil premiér Fico, oznámil Smer.

874746096

Mäsiar z Teheránu? A či o mŕtvych len v dobrom?

20.05.2024 17:50

Náhly skon iránskeho prezidenta spôsobil hlavybôl v mnohých metropolách. Treba kondolovať totalitnému režimu? Alebo ani majestát smrti nezahľadí hriechy zosnulého?

maďarsko, loď, komárom, Heidelberg

Maďarská polícia zadržala slovenského kapitána lode, ktorá bola účastníkom tragickej nehody na Dunaji

20.05.2024 17:19

Pri nehode zahynuli dve osoby, jedna sa zranila a po piatich nezvestných pokračuje intenzívne pátranie.

protest Gorila 3, namestie SNP

Ústavný súd prikázal SIS zničiť nahrávky v kauze Gorila

20.05.2024 15:46

Tým, že tak SIS v minulosti neurobila, porušila podľa ÚS základné práva Zoltána Vargu, ktorého byt v rokoch 2005 a 2006 odpočúvala.

nemezis

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 33080x
Priemerná čítanosť článkov: 3676x

Autor blogu

Kategórie