Založ si blog

Robo nič nepochopil a je plný zlosti, nenávisti a pomstychtivosti

Chce to hotový zázrak, aby sa politik postavil pred kameru a chrlil nenávisť a konšpirácie po tom, čo ho len pred troma týždňami postrelil nahnevaný dôchodca.

Nie, môj drahý, v Handlovej nestrieľal aktivista opozície. Ten človek sa príliš motal okolo neoľudákov a putinofilov, aby si mohol čo i len teoretizovať o jeho príslušnosti k opozícii. Už niekoľko rokov sa sám prezentuješ ako putinofil, lebo ti to prináša politické body a bol si to práve ty, kto si pred voľbami podával ruky s nacistom a chcel spolupracovať s jeho stranou. Ty a tvoji kumpáni ste chodili do internetovej show ďalšieho nacistu, ktorého si hýčkate.

Pred voľbami si sa viezol na protiukrajinskej vlne a po voľbách hlasuješ v Bruseli za vojenskú pomoc pre Ukrajinu. Koľkých voličov si sklamal a ako ťa môže vnímať samotný Putler, ktorý už zapustil korene v bunkroch? Komu prospieva destabilizácia Slovenska ako člena EÚ a NATO? Tvoji kumpáni plne zneužívajú atentát v kampani a koalícia týmito udalosťami posilnila. A opozícia? Tá bola zo situácie zhrozená a priala ti skoré uzdravenie.

Keď aj po tomto všetkom balamutíš svojich voličov o Sorošovi, tak mi je ťa skutočne ľúto. Strašenie Sorošom funguje len v USA, na Slovensku a v Maďarsku. Najvtipnejšie je, že aj ty a aj Orbán ste v minulosti brali peniaze od Soroša a vtedy vám nesmrdeli. V oboch prípadoch Soroš podporil vzdelanosť, ale to ti bolo málo. Chcel si drahé autá, byty, hodinky, mobily, dovolenky u kámoša Ivana v Karibiku, milenky, atď. Jedine oligarchia ťa vedela zabezpečiť, a preto si ju musel roky poslušne vykrmovať a slúžiť jej.

Priživuješ sa na tragédiách, ale napríklad videá zo „zbojníckej chaty“ nám ukázali, aké sú myšlienkové pochody tvojich kumpánov, keď chceli hodiť vinu na Milana, lebo sa už nemohol brániť. Žiadna mafiánska česť, páni…

Vládneš už 3/4 roka a stále si nezabezpečil mier na Ukrajine, lebo o mier ti nikdy nešlo. Chcel si naberať hlasy putinofilov a bolo ti jedno, že Putler na Ukrajine vraždí ženy a deti a vedie obyčajnú dobyvačnú vojnu. Ty a tebe podobní, by ste najradšej dali Rusku územia, o ktoré si povie. Chceli by ste na Ukrajine spáchať niečo ako Mníchovský diktát, ktorý bol najväčšou krivdou v našej histórii a iba vlastizradca môže toto isté želať inej krajine.

Je fascinujúce, ako dokážeš básniť o práve, a pritom si mal človeka, ktorý každú jednu kauzu tvojej strany zametal pod koberec a momentálne sedí v base.

Strana európskych socialistov sa za teba hanbí a je smutné, že nezakročila už pred voľbami. Slovensko sa stáva druhou čiernou dierou EÚ a postupne u nás končí demokracia. To si dokázal za toho 3/4 roka.

Najväčším trestom pre tvojich zaslepených podporovateľov je fakt, že Slovensko bolo, je a zostane zaostalou krajinou, kde nič nefunguje poriadne. Čo má zdravú hlavu, ruky a nohy, to uteká na západ a ak to takto pôjde ďalej, Slovensko nebude mať na dôchodky a sociálne dávky a dôjde k vytriezveniu.

Pán Robert Kaliňák, klamete, na začiatku nebolo slovo sviňa, ale slovo SMER.

21.06.2024

A tak pán Robert Kaliňák pocítil nutkanie vysvetliť nám, čo bolo na počiatku toho, že Slovensko………je ponorené v nenávisti, v konšpiráciách, v bipolárnom videní sveta, v rôznych paranoických scenároch a prišiel k záveru, že počiatku bola veta zverejnená v denníku SME, že tí, ktorí nebudú zaočkovaní, by mali kričať ako svine na bitúnku. Tak sa [...]

„Pán Fico, Slovensko je súčasťou Západu ako člen NATO a Európskej únie.“

03.03.2024

Celý prihovor Veľvyslanca Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska na Slovensku Mr.Nigel Baker a nižšie: Mr. Baker včera rázne svojim prejavom zverejnenom ako na Facebook tak aj na Instagram, odmietol tvrdenia Roberta Fica o tom, že Západ nemá záujem o mier na Ukrajine. „Je to jednoducho nepravdivé“. „Slovensko nie je pozorovateľ, ani [...]

Malý národ, krčiaci sa v strede Európy pod horami sa zľakol slobody a zvolil si komunisticko-ľudácku minulosť

03.03.2024

Môže byť dôvodom toho, že si už tridsať rokov rokov volíme iliberálnu nacionálno-autoritatívno-oligarchickú demokraciu v podobe Vladimíra Mečiara, či jeho klonu Roberta Fica to, že samotný liberalizmus svojim dôrazom na dodržiavanie ľudských práv a občianskych slobôd vytvoril miesto pod slnkom aj pre hore spomenutý extrém ? Ukryť sa za všeobecnú krízu liberálnej [...]

Benjamin Netanjahu

Fáza intenzívnych bojov proti Hamasu sa blíži ku koncu, vyhlásil izraelský premiér Netanjahu

23.06.2024 21:20

Ukončenie fázy intenzívnych bojov v Gaze umožní rozmiestnenie väčšieho počtu izraelských síl pri severnej hranici Izraela s Libanonom.

Hory / Turistika /

Poľská turistka uviazla v ťažkom teréne vo Vysokých Tatrách, noc prečkala v horách

23.06.2024 20:05

Keďže 49-ročná žena disponovala vybavením na núdzové bivakovanie a po dohode s ňou, že je schopná prečkať noc v horách, záchrannú akciu odložili.

mimoriadne1, mim1, streľba, vražda, prepadnutie, zbraň, náboj, výstrel, nábojnica

V ruskom Dagestane sa strieľalo, horeli synagógy. Zomrelo šesť policajtov a pravoslávny kňaz

23.06.2024 18:28, aktualizované: 20:20

Dagestanský prezident Sergej Melikov uviedol, že neznámi útočníci sa útokmi v Derbente a Machačkale pokúsili destabilizovať situáciu v spoločnosti.

blesk. búrka

Silné búrky si počas víkendu vyžiadali v Poľsku najmenej troch zranených

23.06.2024 18:07

Záchranné zložky mali takmer 2 200 zásahov len v priebehu soboty, keď museli zasahovať pri zaplavených cestách či budovách.

nemezis

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 36330x
Priemerná čítanosť článkov: 3303x

Autor blogu

Kategórie